L’allotjament Cal Pau Cassanet a Músser, Cerdanya

La història de la Fonda Campi de Músser és una narrativa que ens transporta des de les seves humils arrels l’any 1947 fins a la seva evolució i transformació al llarg dels anys.

Fundada en un pintoresc racó del Pirineu català, aquest emblemàtic establiment ha estat testimoni de la vida i els canvis del poble de Músser, convertint-se en un element fonamental de la seva comunitat i història.

Durant els seus primers anys, la Fonda Campi va servir com a punt de trobada per als habitants locals i els viatgers que buscaven refugi i calor en el cor dels Pirineus.

Portada
Portada

Amb el pas del temps, aquest acollidor establiment va veure com el món canviava al seu voltant, mentre mantenía ferm el seu compromís amb l’hospitalitat i la qualitat del servei.

L’any 2007, en reconèixer les necessitats i els desitjos dels seus clients, la Fonda Campi va emprendre una ambiciosa transformació, renaixent com a hotel.

Aquest canvi va marcar una nova era per a l’establiment, oferint un nivell superior de confort i serveis, tot mantenint l’essència de calidesa i proximitat que sempre l’ha caracteritzat.No obstant això, com totes les bones històries, aquesta també va tenir els seus girs i desafiaments.

Hem dissenyat Cal Pau Cassanet pensant en vosaltres, els nostres fidels clients i amics, oferint totes les comoditats i serveis moderns sense perdre l’encant rústic i l’essència que sempre han definit el nostre establiment.

Amb Cal Pau Cassanet, volem oferir-vos una experiència única i inoblidable, on cada detall està pensat per garantir la vostra comoditat i benestar.

Des de les acollidores habitacions fins als espais comuns, cada racó de Cal Pau Cassanet està impregnat de l’esperit de Músser i les seves tradicions.

Us convidem a descobrir la bellesa i la tranquil·litat del nostre poble i del seu entorn, un lloc on la natura i la història es fonen creant un marc incomparable.

Volem que Cal Pau Cassanet sigui el vostre refugi a la muntanya, un lloc on pugueu desconnectar, relaxar-vos i gaudir de la vida rural amb totes les comoditats modernes.

La vostra confiança i suport han estat claus en la nostra història i són el motor que ens impulsa a seguir endavant.

A Cal Pau Cassanet, volem construir nous records amb vosaltres, continuar sent part de les vostres vides i oferir-vos un espai on cada estada sigui memorable.

Estem a la vostra completa disposició per a qualsevol consulta o necessitat que pugueu tenir. La vostra satisfacció és la nostra prioritat, i la Dolors i en Josep Maria estem sempre disposats a ajudar-vos a planificar la vostra estada perfecta a Músser.

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte o per fer la vostra reserva.

Gràcies per continuar formant part de la nostra història. Esperem acollir-vos aviat a Cal Pau Cassanet i compartir amb vosaltres l’essència i la bellesa de Músser.

Característiques principals de l’allotjament